25 jaar in dienst spreuken

Spreuken voor een 25 jarig dienstverband!
Wanneer iemand 25 jaar in dienst is, is dat zeker een reden om daar meer aandacht aan te schenken. Dat kan men doen door een feestmiddag te organiseren waarbij de naaste collega’s worden uitgenodigd maar ook de familie van de persoon die 25 jaar in dienst is. Van zijn baas zal het vaak een geldbedrag ontvangen maar van de collega’s weet hij/zij dat niet. Het is dan een goede gedachte om een aandenken te geven in de vorm van een blijvend cadeautje met daarbij dan eventueel een envelop met een geldbedrag of een cadeaubon, die hij/zij zelf zal kunnen besteden.

Voor wie zoek je een tekst? Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Vrouw
Man
* Door een keuze te maken word je doorverwezen naar Greetz

25 jaar in dienst spreuken:

Voor de spreuken kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen op al onze pagina’s aan de rechterkant van deze website. Enkele van deze spreuken die ervoor in aanmerking zouden kunnen komen zijn;

  • Een jubileum vieren is leuk om te doen met je collega’s.
  • Als je je jubileum wilt vieren pak dat groots of intiem aan.
  • Een jubileum kan ervoor zorgen dat je langer bij het bedrijf zult zitten.
25 jaar in dienst spreuken
(Bron: Greetz.nl)

Een jubileum is een kroontje op het werk.

Zo zou je natuurlijk nog wel even door kunnen gaan met het vermelden van leuke spreuken. Je kan natuurlijk ook zelf uitspraken gebruiken die men vaak hoorde als de jubilaris aan het woord was. Je kan het dus op een tegeltje plaatsen maar ook op een mok of sleutelhanger en dergelijke. Je zal altijd een cadeautje moeten gebruiken, waarvan je weet, dat de jubilaris het vaak te zien zal krijgen, zodat hij/zij vaak aan de collega’s zal denken.

Meer leuke spreuken:

Plaats een reactie