25 jaar in dienst spreuken

25 jaar in dienst spreuken

Spreuken voor een 25 jarig dienstverband!
25 jaar in dienst spreukenWanneer iemand 25 jaar in dienst is, is dat zeker een reden om daar meer aandacht aan te schenken. Dat kan men doen door een feestmiddag te organiseren waarbij de naaste collega’s worden uitgenodigd maar ook de familie van de persoon die 25 jaar in dienst is (25 jaar in dienst spreuken). Van zijn baas zal het vaak een geldbedrag ontvangen maar van de collega’s weet hij/zij dat niet. Het is dan een goede gedachte om een aandenken te geven in de vorm van een blijvend cadeautje met daarbij dan eventueel een envelop met een geldbedrag of een cadeaubon, die hij/zij zelf zal kunnen besteden. Voor het geven van een blijvend cadeau zal je er een uit moeten kiezen die de jubilaris zeer lang zal kunnen bekijken. Je kan bijvoorbeeld denken aan een tegeltje met daarop een spreuk die op de jubilaris slaat. Je kan daarbij ook een foto van de naaste collega’s afbeelden met wie hij/zij al die jaren al samenwerkt. Het is van groot belang dat de spreuk er een is waarbij nagedacht kan worden of alleen maar leuk is. Zorg ervoor dat een dergelijke spreuk nooit kwetsend, schunnig of beledigend is. Hij/zij zal altijd met plezier aan de naaste collega’s moeten kunnen terugdenken. Bekijk hieronder de leukste 25 jaar in dienst spreuken en ook heb je de mogelijkheid om jouw eigen spreuk toe te voegen aan deze pagina.

25 jaar in dienst spreuken:

Voor de spreuken kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen op al onze pagina’s aan de rechterkant van deze website. Enkele van deze spreuken die ervoor in aanmerking zouden kunnen komen zijn;

  • Een jubileum vieren is leuk om te doen met je collega’s.
  • Als je je jubileum wilt vieren pak dat groots of intiem aan.
  • Een jubileum kan ervoor zorgen dat je langer bij het bedrijf zult zitten.
  • Een jubileum is een kroontje op het werk.
    Zo zou je natuurlijk nog wel even door kunnen gaan met het vermelden van leuke spreuken. Je kan natuurlijk ook zelf uitspraken gebruiken die men vaak hoorde als de jubilaris aan het woord was. Je kan het dus op een tegeltje plaatsen maar ook op een mok of sleutelhanger en dergelijke. Je zal altijd een cadeautje moeten gebruiken, waarvan je weet, dat de jubilaris het vaak te zien zal krijgen, zodat hij/zij vaak aan de collega’s zal denken. (25 jaar in dienst spreuken) Bekijk hieronder meer pagina’s met leuke spreuken, wijsheden en teksten.

Bekijk hier alle 25 jaar in dienst cadeaus >>

Meer leuke spreuken:

Overigens kan het ook leuk zijn om voor deze gelegenheid een mooi persoonlijk cadeau te bestellen, bijvoorbeeld bij PrachtigKado.nl. Hieronder zijn enkele voorbeelden opgesomd:

Wanneer je één van deze bovenstaande prachtige cadeaus wilt bestellen voor deze gelegenheid dan wordt dit binnen 24 uur al bezorgd. Dus erg handig wanneer je haast hebt.

1 thought on “25 jaar in dienst spreuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *