Spreuken geboorte

Spreuken geboorte

Spreuken die bij een geboorte gebruikt kunnen worden

Spreuken geboorteWanneer er een baby wordt geboren dan zal je op een bepaald moment de ouders en de baby gaan bezoeken. Tegenwoordig wordt er door de ouders vaak een kraammiddag georganiseerd om te voorkomen dat men wekenlang een aanloop thuis zal hebben. Tegenwoordig wil men dat men niet meer. De ouders van tegenwoordig hebben het te druk om daar weken mee bezig te zijn. Natuurlijk zullen zij, die zeer dicht bij de ouders van het kind staan, zoals opa’s en oma’s en broers en zusters eerder de baby e de ouders een bezoek brengen. Op het geboortekaartje wat verstuurd wordt kan men de uitnodiging plaatsen wanneer een kraammiddag wordt gehouden. Dan komen alle genodigden op die en middag en zal men veel cadeautjes in ontvangst kunnen nemen. Bekijk hieronder meer informatie over spreuken geboorte (geboortespreuken), een mooi overzicht met prachtige spreuken en wijsheden voor bij een geboorte of die gaan over een geboorte. Ook heb je de mogelijkheid om een mooi geboortecadeau te kopen (Spreuken geboorte tip).

 

Bekijk hier meer spreuken & tegeltjes ->

 

Spreuken geboorte:

Cadeautjes
Het is natuurlijk een leuke gedacht wanneer je een cadeautje geeft dat het een persoonlijk cadeautje is. Voor een geboorte is dat helemaal niet zo moeilijk. Je kan op bijvoorbeeld een truitje een spreuk op laten plaatsen met daarbij de naam van de baby. Je kan ook denken aan een mok of bordje waarop je de naam en spreuk laat plaatsen. Je kan vele cadeautjes bestellen op internet waarop men dan de tekst kan aangeven die erop geplaatst moet worden. Vaak is het daarbij zo dat je het cadeautjes wanneer je het de ene dag besteld het de andere dag al in huis zal hebben.
Enkele spreuken die je bij een geboorte kunt gebruiken zijn hieronder terug te vinden. Tevens heb je de mogelijkheid om jouw eigen spreuk toe te voegen, bijvoorbeeld die je zelf hebt gebruikt bij de geboorte van jouw kindje, of misschien wel een favoriete spreuk zelf hebt (of Spreuken geboorte).

 • Een kind, een wonder, zo mooi, zo bijzonder.
 • Deze kleine puk is het grootste geluk.
 • Nu ik ben geboren, zal ik papa ook gaan storen.
 • Ik was een kleine schoppertje maar speel niet langer verstoppertje.

Meer geboortespreuken:

 • Met grote vreugde delen wij u de verhoging van de kinderbijslag mee.
 • Na 9 maanden bij mama logeren, kon ik mijn kontje niet meer keren.
 • Na 9 maanden wennen, ga ik nu de wereld verkennen!
 • Nu ik ben geboren, kan ik papa ook gaan storen.
 • Onze jongste spruit is er eindelijk uit.
 • Onze liefde kreeg handjes en voetjes.
 • Verwacht en toch verwonderd….
 • Vol goede moed, treed ik de wereld tegemoet!

Dit zijn enkele van de zeer vele uitspraken die je op een cadeautje voor een baby zou kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor bij een geboortestoeltje of misschien wel een prachtige baby badjas als kraamcadeau. Niet alleen de spreuken zijn in overvloed aanwezig ook de cadeautjes waarop je spreuken kunt plaatsen zijn er ruim voldoende. Je kan daarvoor eenvoudig een webshop bezoeken op internet. Wanneer de ouders van de baby alles op een middag organiseren zullen ze veel cadeautjes krijgen maar persoonlijke zullen ze zeker enorm waarderen.

Geboortespreuk toevoegen?

Een mooie geboortespreuk toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Vul hieronder het contactformulier in en jouw favoriete of eigen verzonnen spreuk zal na controle toegevoegd worden. Veel plezier met het vinden van een mooie spreuk.

Bekijk hier de cadeaus voor een geboorte en meer spreuken cadeautjes >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *