Spreuken over vertrouwen

Steeds meer en meer zie je dat mensen mooie spreuken ophangen in plaatsen waar ze vaak komen, bijvoorbeeld ergens in hun huis, op het kantoor… Heel populair de dag van vandaag zijn spreuken over vertrouwen. Dit kan gaan over vertrouwen in een relatie, in een vriendschap, tussen familieleden… Je kan deze teksten of spreuken op je gsm plaatsen, op een poster laten drukken, op je Facebookpagina plaatsen, je kan ze afdrukken en op je werkplaats ophangen… Zolang je ze maar in je gezichtsveld hebt is dit allemaal goed. Bekijk hieronder meer spreuken over vertrouwen en leuke tips voor het plaatsen van een eigen vertrouwensspreuk.

Voor wie zoek je een tekst? Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Vrouw
Man
* Door een keuze te maken word je doorverwezen naar Greetz

Spreuken over vertrouwen:

Voorbeelden van spreuken over vertrouwen

  • Vriendelijkheid in woorden schept vertrouwen, vriendelijkheid in denken schept diepzinnigheid, vriendelijkheid in geven schept liefde.
  • Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste stap te zetten.
  • Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat, en het leven durft te leven dat hij zich heeft voorstelt, zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht.
  • Jaloezie is een gebrek aan vertrouwen, vooral aan zelfvertrouwen.
  • Geluk komt tot degenen die er vertrouwen in hebben
  • Waar je op kunt vertrouwen is dat er altijd onzekerheid zal zijn

Er zijn duizenden verschillende spreuken die gaan over vertrouwen. Zowel over vertrouwen in anderen, als vertrouwen in jezelf. Wanneer je op zoek bent naar een mooie spreuk die je ergens in de buurt kunt ophangen waardoor je je hieraan kunt optrekken in moeilijke tijden, dan kan je steeds op zoek gaan naar enkele spreuken op het internet. Je vindt vast wel een mooie spreuk op het internet die je in je leven verder wilt gebruiken en waar je je comfortabel bij voelt.

Spreuken over vertrouwen
(Bron: Greetz)

Meer mooie spreuken en wijsheden:

Plaats een reactie