Afscheid collega spreuk

Afscheid van een collage kan men niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daar zal men eventueel een feest voor geven met enkele toespraken en leuke cadeaus. Nu zal hij/zij van de baas, wanneer men collegiaal met elkaar allemaal omgaat, wel een envelop met geld kunnen verwachten wanneer hij er lang heeft gewerkt. Het kan ook echter zijn dat een collega zelf kiest om te vertrekken (Afscheid collega spreuk). Dat kan zijn doordat hij/zij ander werk heeft gevonden of misschien zelfs gaat emigreren. Het is dus vaak afhankelijk van de reden waarvoor den collega vertrekt.

Voor wie zoek je een tekst? Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Vrouw
Man
* Door een keuze te maken word je doorverwezen naar Greetz

Wanneer men uit eigen beweging weggaat zal hij geen cadeau als geldbedrag van zijn baas meekrijgen. Dat wordt gedaan, als hij na een lange periode voor zijn baas gewerkt heeft, bijvoorbeeld met pensioen gaat of om gezondheidsredenen zou moeten stoppen. Toch is het een leuke gedachte om een aandenken aan de vertrekkende collega mee te geven Dat kan zijn in de vorm van een tegeltje met daarop een foto van de collega’s waarmee hij/zij heeft samengewerkt. Het hoeft geen duur cadeau te zijn maar wel een aandenken. Indien het een tegeltje zou worden kan daarop een spreuk komen. Zorg er dan wel voor dat het een leuke spreuk is en zeker geen beledigende. Bekijk hieronder meer leuke informatie en spreuken voor het afscheid nemen van een collega.

Afscheid collega spreuk:

Enkele spreuken die je zou kunnen gebruiken zijn;
  • Afscheid is de deur naar de toekomst die je tegemoet gaat.
  • Voor altijd uit het oog maar voor altijd in het hart.
  • Dank je goede vriend voor de mooie tijd die we met je hadden.
  • Afscheid nemen bestaat in principe niet maar nu wel.
Afscheid collega spreuk
(Bron: Greetz.nl)

Afscheid spreuken voor een collega:

Zo kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan. Op spreuken.eu vind je spreuken genoeg die je zou kunnen gebruiken voor verschillende gelegenheden. Zorg ervoor dat een spreuk altijd zodanig is dat men met plezier aan het samenzijn terug kan denken. Het moeten altijd mooie herinneringen oproepen en daar kan een dergelijke spreuk bij helpen.

Wanneer een dergelijk tegeltje in het zicht hangt zal dat vaak worden gelezen en terug worden gedacht aan de mooie momenten die men had. Een dergelijk tegeltje zal in huis altijd een plek krijgen waar men het met een vaste regelmaat zal zien.

Meer spreuken:

Plaats een reactie