Spreuken jubileum

Spreuken jubileum

Spreuken voor een jubileum, een mooi overzicht met jubileum spreuken.

Spreuken jubileumEen jubileum is vaak een van de oorzaken dat er feest wordt gegeven. Een jubileum kan zijn omdat een persoon bijvoorbeeld 40 jaar voor een baas werkt of dat men 60 jaar getrouwd is. Wanneer men een feest geeft omdat men bijvoorbeeld 60 jaar getrouwd is zullen de kinderen, indien aanwezig, vaak een leuk cadeau aan hun vader en moeder willen geven. Wanneer er kleinkinderen zijn worden die er ook zeker in betrokken. Je zou dan bijvoorbeeld een mooie familiefoto kunnen laten maken. Daarvoor is wel wat voorbereiding nodig. Hij/zij, die dat regelt, zal op de eerste plaats een goede fotograaf benaderen die een familiefoto zal moeten maken. Er wordt met hem een datum en plaats afgesproken. Omdat een goede fotograaf bijna altijd zal kiezen voor de buitenlucht, wordt de plaats afgesproken waar de familiefoto gemaakt wordt. Wanneer de foto in de buitenlucht wordt gemaakt kan hij spelen met het licht. Je kan met de fotograaf afspreken dat hij er een door u uitgekozen spreuk onder zet. Bekijk hieronder enkele prachtige jubileum spreuken, humoristische spreuken en meer (Spreuken jubileum).

 

Bekijk hier meer spreuken & tegeltjes ->

 

Bekijk hier meer over jubileum wijsheden en spreuken >>

Spreuken jubileum:

Enkele van deze spreuken zouden kunnen zijn;

 • Je ziet wel dat jullie al 50 jaar stralen met elkaar.
 • Een jubileum vieren is leuk om te doen met naasten.
 • Verliefd zijn of houden van, dat zorgt snel voor een jubileum.
 • Je bent nu 5 jaar in dienst, daarom vieren wij dit jubileum.
 • Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
 • Waar liefde is is leven.
 • Als je je jubileum wilt vieren pak dat groots of intiem aan.
 • Sommige mensen zorgen teveel. Ik denk dat het liefde heet.
 • Liefde maakt kleurenblind.
 • Een mooi jubileum zorgt voor een kroontje op het werk.
 • Veel gezondheid en geluk, op naar de volgende 50 jaar.
 • Een halve eeuw samen, tijd voor een gigantisch feest, proficiat met deze gouden relatie, jullie zijn een prachtig paar.

Spreuken voor een jubileum:

Zo kan je natuurlijk nog wel even doorgaan met spreuken te bedenken (Spreuken jubileum). Laat een dergelijke foto met afbeelding van kinderen en kleinkinderen mooi inlijsten zodat hij een prominente plaats in huis zal krijgen. Zo zal iedereen, die het huis bezoekt, de foto moeten kunnen zien zodat men trots over kinderen en kleinkinderen zal kunnen praten. Spreuken moeten altijd leuk zijn. Je zou ook een spreuk of een uitspraak die men vaak doet onder de foto kunnen laten plaatsen. Het is zelfs mogelijk een klein gedichtje erop te zetten. Men zal het vooral waarderen dat de kinderen en kleinkinderen een dergelijk feest organiseren en dat dan alle bekenden nog aanwezig zijn. Ook voordrachtjes die door de kleinkinderen gedaan worden zullen ze niet meer vergeten. Het zal een mooie dag moeten worden voor de jubilarissen (Spreuken jubileum). Wil je zelf een mooie jubileum spreuk toevoegen aan deze pagina, dat kan! Vul hieronder het formulier in en na controle zal jouw favoriete jubileum spreuk toegevoegd worden.

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus en spreukgeschenken >>

Meer informatie en spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *