Spreuken verjaardag

Spreuken zijn over het algemeen uitspraken die men op soms op personen terug kan voeren. Wanneer je een verjaardagsfeest hebt dan is het vaak de bedoeling dat je een cadeautje zal geven. Nu kan je een duur cadeau geven wanneer het je geliefde is maar dat zal je niet doen wanneer hij/zij verder van je af staat. Over het algemeen zal je aan vrienden en kennissen geen duur cadeau geven wanneer hij/zij jarig is. Dan geef je een klein cadeautje met eventueel een mooie bos bloemen als het voor een vrouw is. Bij de bos bloemen kan je wel een aandenken geven, waarbij men altijd aan het samenzijn zal terugdenken.

Voor wie zoek je een tekst? Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Vrouw
Man
* Door een keuze te maken word je doorverwezen naar Greetz

Dat kan al vrij eenvoudig doen door op internet een tegeltje te bestellen met een afbeelding van de jarige met daaronder een spreuk, die echt op de jarige van toepassing is. Wanneer je een dergelijk iets geeft dan geef je een echt persoonlijk cadeau. Men zal dat zeker kunnen waarderen. Een dergelijk tegeltje zal men vaak een plaats in huis geven waar men het vaak zal zien en terug zal denken aan de goede vrienden die men heeft. De spreuk moet er wel een zijn die opbeurend is en zeker nooit negatief is.

Verjaardag spreuken

Enkele spreuken die hiervoor gebruikt zouden kunnen worden zijn;
  • Vroeger was je jong en knap, nu ben je wat ouder maar nog zeker zo knap.
  • Je bent pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart.
  • Je bent niet oud, je neemt toe in waarde.
Spreuken verjaardag
(Bron: Greetz)
Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan met het zoeken naar goede en passende spreuken of verjaardagswensen. Het maakt in principe niet zo veel uit welke spreuk je gebruikt als het de persoon, aan wie je het tegeltje met spreuk geeft, een opbeurende is.
Meer spreuken:

Plaats een reactie