Wijze spreuken

Voor wie zoek je een tekst? Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Vrouw
Man
* Door een keuze te maken word je doorverwezen naar Greetz

Enkele van dergelijke spreuken zouden kunnen zijn;

  • Vrees niet te zeggen “ik weet het niet” en “het spijt me”.
  • Behandel anderen zoals je zou willen dat zij jou behandelen.
  • Vertel niet wat je hoort, zeg niet alles wat je denkt.
  • Prijs de mensen rondom jou in plaats van ze te bekritiseren.
  • Leer ook aandachtig te luisteren: het is een KUNST.

Dit zijn enkele uitspraken die een persoon aan het denken zou kunnen zetten. Het zijn geen beledigende spreuken maar het zijn er wel waarbij nagedacht kan worden. Steeds wanneer men het tegeltje of de mok ziet, waarop de spreuk staat, zal men denken aan de groep personen, vrienden en of kennissen, waarvan men het heeft gekregen. Ook zal de persoon wie het tegeltje heeft ontvangen nu weten dat hij of zij wat minder uitspraken moet gaan doen om zogenaamd geleerd over te komen.

Het is beter om normaal met de vrienden en kennissen om te gaan zonder dat men een hekel krijgt aan de zogenaamde geleerde uitspraken van de persoon die ze doet. Wanneer je iemand wilt verrassen met een mooi cadeau en met een wijze spreuk erop dan kan dat ook. Ook kan het leuk zijn om een wijze spreuk voor een thematische gelegenheid te gebruiken, hierbij kan je denken aan Vaderdag (Vaderdag tekst) of bijvoorbeeld voor zijn of haar verjaardag.

Wijze spreuken
(Bron: Greetz.nl)

Wijze spreuk toevoegen?

Vul hieronder het contactformulier in en je kan jouw favoriete wijze spreuk toevoegen aan deze pagina. Deze pagina delen? Klik op de Facebook, Twitter of Pinterest button.

Meer spreuken:

Plaats een reactie