Wijze spreuken

Wijze spreuken

Wijze uitspraken, cadeaus en meer leuke tips.

Wijze spreukenNatuurlijk zijn niet alle mensen gelijk aan elkaar en dat is maar goed ook. Zouden alle mensen hetzelfde zijn dan zou de wereld erg saai zijn. Dat is gelukkig niet het geval. Er zijn nu eenmaal saaie mensen maar ook mensen die steeds maar weer met grappen bezig zijn. Ook zijn er “wijze” mensen en mensen die denken dat ze wijs zijn. Het is vooral deze laatste groep die men vaak hinderlijk vindt omdat ze vaak uit de hoogte doen en altijd denken dat ze meer weten dan een ander. Dat kan soms erg irritant zijn. Ze komen vaak met uitspraken waarvan je niet weet wat ze nu eigenlijk ermee bedoelen. Wanneer ze jarig zijn dan kun je hen een aandenken geven in de vorm van een mok of tegeltje waarop dan een spreuk staat die erg wijs overkomt. Het moet er wel een zijn die in dit geval zeker niet een beledigende sfeer zal oproepen, maar een, die naar waarheid overkomt. Er zijn natuurlijk voor dergelijke personen ontelbare spreuken die je ook op Spreuken.eu kunt terugvinden. (Wijze spreuken)

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie wijze spreuk en eventueel met het vinden van een mooi cadeau om iemand wijsheid over te brengen!

Wijze spreuken:

Enkele van dergelijke spreuken zouden kunnen zijn;

  • Vrees niet te zeggen “ik weet het niet” en “het spijt me”.
  • Behandel anderen zoals je zou willen dat zij jou behandelen.
  • Vertel niet wat je hoort, zeg niet alles wat je denkt.
  • Prijs de mensen rondom jou in plaats van ze te bekritiseren.
  • Leer ook aandachtig te luisteren: het is een KUNST.

Dit zijn enkele uitspraken die een persoon aan het denken zou kunnen zetten. Het zijn geen beledigende spreuken maar het zijn er wel waarbij nagedacht kan worden. Steeds wanneer men het tegeltje of de mok ziet, waarop de spreuk staat, zal men denken aan de groep personen, vrienden en of kennissen, waarvan men het heeft gekregen. Ook zal de persoon wie het tegeltje heeft ontvangen nu weten dat hij of zij wat minder uitspraken (of wijze spreuken) moet gaan doen om zogenaamd geleerd over te komen. Het is beter om normaal met de vrienden en kennissen om te gaan zonder dat men een hekel krijgt aan de zogenaamde geleerde uitspraken van de persoon die ze doet. Wanneer je iemand wilt verrassen met een mooi cadeau en met een wijze spreuk erop dan kan dat ook. Bekijk de wijze spreuken en cadeaus door op één van de blauwe links op deze pagina te bekijken. Veel plezier met het kopen van een mooi geschenk in combinatie met een wijze spreuk of één van de wijze spreuken die in boeken zitten of op kalenders staan zijn leuk om te geven!

Bekijk hier de spreuken, boeken en cadeaus >>

Overigens kan het ook leuk zijn om voor een gelegenheid/persoon of thema een mooi persoonlijk cadeau te bestellen, bijvoorbeeld bij PrachtigKado.nl. Hieronder zijn enkele voorbeelden opgesomd:

Wanneer je één van deze bovenstaande prachtige cadeaus wilt bestellen voor deze gelegenheid dan wordt dit binnen 24 uur al bezorgd. Dus erg handig wanneer je haast hebt.

Wijze spreuk toevoegen?

Vul hieronder het contactformulier in en je kan jouw favoriete wijze spreuk toevoegen aan deze pagina. Deze pagina delen? Klik op de Facebook, Twitter of Pinterest button.
Meer spreuken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *